[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

VIDEOCLIP NOU – „Te joci cu ea”! Alexandru Carabețchi: „Am stat până la 3 noaptea și am compus schița melodiei…”

Interpretul Alexandru Carabețchi, recent, a lansat o nouă melodie, însoţită de videoclip – „Te joci cu ea”. Pentru SHOK.md, a oferit mai multe detalii despre apariţia piesei.

„Într-o zi spre seară l-am apelat pe Andrei Ioniță, am ieșit în parc să cântăm, că era o zi foarte frumoasă afară, după care el mi-a zis că hai mai bine să alcătuim ceva. Așa s-a întâmplat că am stat împreună până la orele 3 de noapte și am compus schița melodiei „Te joci cu ea”.

După care stăteam ambii pe gânduri dacă să o facem sau nu. La un moment dat mi-am dat seama ambii că aceasta melodie merită ceva mai mult și că are viitor și trebuie de dus până la capăt. Am început să lucrăm la ea în studioul DEAFSound din Moldova, după care am continuat lucrările pentru partea audio în București în studioul Fonogram Studio.

După mai multe variante audio și 4 luni de muncă am ajuns toți la un rezultat audio final, după care deja am început filmările cu o echipă de filmare din Cluj Napoca „We are studio”, unde începusem legăturile în Cluj Napoca, dar deja după – băieţii au venit în Moldova, unde am filmat 3 zile cu succes și așa a apărut în general tot proiectul „Te joci cu ea””, a spus Alexandru.

Cristina TOMAC


APR 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...