[ X ]
[ X ]
FRESH
Veşti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin în ...
Horoscop 27 februarie 2020. Întâlnire emoţionantă şi o promisiune
Indiciile care ARATĂ tot mai clar că Andra Măruță este ÎNSĂRCINATĂ ...
Și-a făcut PAGINĂ de Facebook! Ștefan Gațcan: „Aici voi publica mai ...

Alexandru Manciu se duce DUPĂ VISUL SĂU în Marea Britanie, având un contract semnat! Soția sa: „Vedem cu ce se va solda…”

Interpretul Alexandru Manciu, după ce a declarat în nenumărate rânduri că îi este greu să se realizeze în plan profesional, a decis să emigreze. În curând el va pleca în Marea Britanie după visul său, informează SHOK.md.

Artistul, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV, a precizat că va fi găsit în continuare cu același număr de telefon și, dacă e nevoie, el poate cânta oriunde. „Visul meu e să produc mai multă muzică, cu oameni talentați de acolo. În ultima vreme am descoperit munca în studiou, am scris multă muzică. La noi suntem limitați, se cere mai multă muzică de pahar. Nu că nu-mi place muzica populară, dar mie îmi place să cânt și să creez altceva. Înțeleg că, având piața de aici, cei mai mari artiști ai noștri nu au fost apreciați aici, ci după ce au mers peste hotare. Deja am făcut contract, știu cu ce vreau să mă ocup. Pregătim pista și merg acolo”, a spus el.

Olga a spus că are foarte puține îndoieli, fiind aproape sigură că el va reuși acolo. „Foarte mult mă bucur că el, în sfârșit, o să-și realizeze un vis. Vedem cu ce se va solda, dar sunt aproape sigură că îi va reuși. Dacă el va fi fericit, vom fi și noi fericiți”, a spus ea. De asemenea, ea a spus că nu vrea să plece acum, pentru că e implicată în mai multe proiecte și nu vrea să renunțe la tot.

Alexandru a spus că ar fi mai greu să meargă toți odată, așa că vor vedea ulterior cum se vor aranja lucrurile.

SHOK.md


SEP 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...