[ X ]
[ X ]
FRESH
TREBUIE SĂ ȘTII ASTA! Ce produse dezinfectante se vând în Moldova ...
Coronavirusul face ravagii la curtea Spaniei. Cine e prima victimă ...
Își ADORĂ PIESELE și a scris chiar și din răzbunare! Irina Rimes: ...
Valentina Naforniță, despre CEL MAI MARE PLUS al statului acasă: „Vorbesc ...

„Alternosfera” a avut UN CONFLICT cu o companie care vindea ringtone-uri și s-a adresat ÎN JUDECATĂ! Află care a fost soluția!

Trupa „Alternosfera”, prin anii 2003-2004, a avut un conflict legate de drepturile de autor cu o companie care vindea ringtone-uri, așa că s-a adresat instanței de judecată. În cele din urmă, trupa a primit despăgubiri, deoarece piesele erau înregistrate la AGEPI, informează SHOK.md.

Marcel Bostan, solistul formației „Alternosfera”, afirmă că protecția și gestionarea corectă a drepturilor de autor și a celor conexe este crucială pentru un artist care planifică utilizarea comercială a creațiilor sale. Din acest motiv, „Alternosfera” și-a înregistrat, practic, toate piesele la AGEPI.

Această procedură este utilă în cazul apariției unor litigii sau a unor conflicte legate de dreptul de autor. Am avut un conflict, prin anii 2003-2004, cu o companie care vindea rigtone-uri. Faptul că melodiile noastre erau înregistrate oficial ne-a ajutat să primim niște despăgubiri, ca urmare a deciziei instanței. Totodată, contractul cu AGEPI îți permite să multiplici piesele. Orice companie care se ocupă de comercializarea CD-urilor solicită neapărat acte ce confirmă dreptul de proprietate”, a povestit Bostan.

SHOK.md


MAR 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...