[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Obiceiul ciudat al Reginei Angliei de a mânca banane. Fostul ei chef ...
Are încredere ÎN INTUIȚIE! Olga Busuioc: „Ea m-a dus poate nu prin ...
Sasha Lopez – FERICIT: „Acum 2 ani, în acest loc magic, i-am mulțumit ...
Dana Rogoz, despre nașterea fetiței ei în vremea pandemiei: „Am plâns ...

Soprana Ana Cernicova a decis SĂ-ȘI ȚINĂ VIAȚA PERSONALĂ departe de ochii curioșilor: „A fost o situație care m-a pus pe gânduri…”

Soprana Ana Cernicova a decis să nu mai vorbească și să nu-și mai afișeze viața personală, după ce a avut o situație mai puțin plăcută, informează SHOK.md.

„A fost așa o situație în viața mea, care m-a pus pe gânduri. Într-o zi m-am dus după Amelia la școală, o doamnă pe care prima dată m-a văzut și m-a întrebat lucruri foarte personale. Eu, fiind o persoană foarte sinceră, îi răspund la prima, a doua, a treia… și apoi mi-am dat seama că a întrecut orice limită. Ea mă cunoștea că sunt persoană publică, dar eu prima dată o vedeam. Și eu zic da dvs. cine sunteți și mi-a zis că e bunica unui copil, care să-l dea la școala…

M-am gândit apoi vreo săptămână că oamenii cunosc prea multe și mă discută foarte mult, sunt multe vorbe despre mine. Eu nu deodată am șters toate pozele și apoi am zis că viața personală trebuie să fie doar pentru mine. Viața mea personală va fi personală, chiar dacă voi fi căsătorită, voi avea copii…”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală.

SHOK.md


OCT 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...