[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Anastasia Fotachi, despre CRITICI. Vezi ce spune!

foto: Olia Stepanenco

Miss Bikini 2015, Anastasia Fotachi, fiind mereu în lumina reflectoarelor, a fost nu doar lăudată, ci și criticată.

Solicitată de SHOK.md, tânăra ne-a comunicat că este conștientă de faptul că i se vânează orice greșeală.

„Showbizul e o lume aparte și e firesc ca persoanele publice să se afle în centrul atenției, dat fiind faptul că participă la diverse evenimente publice unde, desigur, este și presa. Totuși, m-am convins că, atunci când comiți o greșeală – din neatenție, neștiință sau emoții – efectul este unul de necontrolat. Imediat, presa scrie despre asta, internauții te critică și fac tot felul de presupuneri”, a declarat Anastasia.

Cu toate acestea, tânăra a povestit cum reacționează ea atunci când este criticată. ”Personal, mă străduiesc să nu mă las influențată de criticile răutăcioase la adresa mea. Desigur, citesc atunci când cineva comentează pe pagina mea, iau aminte, îmi pun unele întrebări, dar mai mult atrag atenție criticilor constructive și adevărate. Nu obișnuiesc să atrag atenție bârfelor, zvonurilor sau comentariilor unor persoane rău-intenționate. Este firesc să greșim, suntem cu toții oameni și nu cred că este cazul să fie făcută o dramă din asta. Din contra – greșelile trebuie să ne facă să conștientizăm să fim mai atenți și mai echilibrați în ceea ce facem și ce spunem, pentru a nu le comite din nou”, a adăugat ea.

Totuși, involuntar, unele critici își lasă amprenta asupra ei, așa că Anastasia și-a găsit câteva activități care o ajută să treacă peste.

„Recunosc că nu îmi este întotdeauna ușor să trec cu vederea criticile, u nele chiar mă marchează emoțional. În acest caz, un rol important îl au părinții și prietenii care mă susțin moral. Alte remedii ar fi muzica, plimbările în aer liber, mersul la sală, care mă reîncarcă cu energie pozitivă”, a menționat Anastasia.

Natalia MORARU


IUL 15, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...