[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

NEAȘTEPTAT! Anastasia Lazariuc a făcut DEZVĂLUIRI: „Nu o dată am vrut să renunț la scenă...”

Interpreta Anastasia Lazariuc a avut momente când era gata să renunţe la scenă, dar nu a făcut-o, căci refugiul ei a fost credinţa în Dumnezeu şi oamenii de valoare, informează SHOK.md.

Artista dezvăluie, într-un interviu pentru revista Fashion VIP, că e o norocoasă, făcând parte din generaţia celor romantici, iar în muzica de astăzi nu se poate regăsi, pentru că, spune ea, „sunt alte vremuri”.

„Natura şi credinţa în Dumnezeu este cel mai sigur refugiu al meu. Deşi nu o dată am vrut să renunţ la scenă, tocmai ea era cea care mă salva de fiecare dată din starea din care nu credeam că pot ieşi. Destinul a fost cel care mi-a oferit marea şansă să întâlnesc în viaţa mea oameni deosebit de talentaţi, care mi-au încredinţat piese de mare valoare, cântece care mă răscolesc şi azi, când le interpetez, iar publicul reacţionează de parcă ar fi prima oară. Cântece care nu mor, asta e cel mai important în repertoriul unui artist.

Sunt o norocoasă că fac parte din generaţia celor romantici, sufletişti, visători, sentimentali. Astăzi nu prea mă regăsesc în muzica actuală. Încerc dar nu pot să înţeleg, să simt,nu mă răscoleşte, nu mă convinge mesajul unor piese când le ascult. Sunt alte vremuri, altă generaţie care simte diferit şi nu sunt de acuzat. Asta se cere, asta se dă”, a spus ea.

Cristina TOMAC


OCT 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...