[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce spune Inna despre bărbatul din viața ei: „Nu îmi aleg niciodată ...
Top 3 zodii de bărbaţi geloşi. Nativul Taur e de nestăpânit
Horoscop 19 noiembrie 2019. Decizii luate la cald și un sentiment ...
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...

A vorbit despre PERIOADELE COMPLICATE! Anastasia Lazariuc: „De câteva ori am vrut să mă las de cântat”

Artista Anastasia Lazariuc a fost printre primele artiste care s-a lansat peste Prut, iar, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, a oferit detalii în acest sens, dar și a povestit că a avut momente grele când dorea să se lase de muzică, informează SHOK.md.

„Norocul meu e că aveam repertoriu și am fost printre primele artiste, mi-a fost frică, nu știam cum e publicul de acolo. Am șters cu buretele tot ce aveam aici, adică artistă emerită, succese, concursuri, am luat-o de la zero, a fost o încercare foarte grea pentru mine, dar în primul rând m-am pus pe mine la încercare, să văd chiar într-adevăr dacă sunt bună. Nu a fost ușor, în concurență apar și durități și invidii, gelozii, dar astea sunt firești”, a spus Anastasia.

Totodată, interpreta a mărturisit că a vrut să se lase muzică. „De câteva ori chiar am vrut să mă las de cântat, că e o viață destul de grea. Este o activitate foarte grea. Nu știu neapărat pentru o femeie și cred că pentru un bărbat, mai ales că vrei să ai familie, copii. E foarte greu să te împarți în toate părțile și e foarte greu să fii pe placul tuturor. Sigur se vor găsi oameni care te vor critica dar depinde de tine, de ce vrei să lași în urma ta”, a spus artista.

Cristina TOMAC


OCT 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...