[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Anatol Durbală și Olesea Sveclă au semnat UN ACORD MATRIMONIAL: „Sunt principii foarte simple, în cazul divorțului…”

Actorii Anatol Durbală și Olesea Sveclă, atunci când și-au spus „da”, au semnat și un contract matrimonial, astfel, în caz de divorț, este foarte clar cine și cu ce pleacă, informează SHOK.md.

„Nu e nici un secret: am încheiat un contract matrimonial pentru că am conştientizat de comun acord că nu suntem zei şi nu avem cum să ştim ce se poate întâmpla cu noi în viaţa asta. Şi ne-am zis că ar fi bine să nu ne lăsăm duşi doar de zvâcnitele inimilor, ci şi de cele ale creierului. În sensul că o familie trebuie să o mai şi administrezi, dacă sunt înţeles corect. Şi am pus pe hârtie câteva principii, în special materiale, de care să ne ghidăm, dacă, Doamne fereşte, ajungem în pragul unei despărţiri, aşa ca să nu ne scuipăm, batem şi rănim moral. Aceste principii sunt foarte simple: în cazul divorţului fiecare pleacă cu ce a avut până la căsătorie, iar copiii îşi i-au al lor de la ambii, aşa cum prevede legea, care-i protejează. Atât”, a spus Durbală, în cadrul unui interviu pentru www.helgablog.md.

Totodată, el a spus că nu vede „nimic anormal sau picant în această chestie”. „Dimpotrivă, mi se pare că e unul din factorii care ne-a întărit relaţia şi nu ne-a vulnerabilizat-o. Aşa că recomand cu tărie tuturor însurăţeilor. Noi ne-am amuzat copios punând semnătura la notar. Eu găsesc în asta chiar ceva romantic”, a subliniat actorul.

SHOK.md amintește: Anatol Durbală și Olesea Sveclă au marcat în iulie curent 3 ani de căsnicie. Ei au o fetiță – Cassandra, și în scurt timp vor deveni părinți a doua oară.

SHOK.md


AUG 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...