[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Mihaela Andrei a revenit ÎN FORȚĂ la activitatea sa: „Cel mai mult mă regăsesc în muzica…”

Interpreta Mihaela Andrei, după două luni de la naştere, a revenit în forţă și pregătește două piese noi, informează SHOK.md.

„După două luni de la naştere, deja încep să mă încadrez în toate activităţile şi nu stăm pe loc. Am noroc de o fetiţă cuminte, nu face multă gălăgie. Însă încerc cumva să-mi programez măcar o oră, două, să mă ocup de activitatea mea, pentru că chiar acum sunt în lucru două piese şi vreau iarăşi să revin în activitatea să realizez piese.

O piesă este de muzică populară, pentru că fac şi muzică populară, am o simpatie aparte, fac o piesă de muzică populară cu Orchestra „Porumbiţa” din oraşul Ialoveni, dirijor Ion Condrea, bunul meu coleg şi foarte mult sper să realizez şi un videoclip la această piesă, dar este în lucru şi o piesă de muzică uşoară care sper cât mai degrabă să apară”, a spus Mihaela, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Totodată, interpreta a mărturisit că cel mai mult se regăseşte în muzica populară. „Cel mai mult mă regăsesc în muzica populară şi nu pot să mint, că aşa şi este, eu m-am lansat în muzica populară, din start, am participat la diverse concursuri şi festivaluri, am luat şi premii, dar am decis să fac şi muzica uşoară”, a conchis ea.

Cristina TOMAC


FEB 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...