[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Anea Diaconu își sărbătorește ZIUA DE NAȘTERE: „Nu îmi e rușine să recunosc că fac 27 de ani. Nu sunt perfectă, dar sunt sinceră”

Anea Diaconu, model și director al unei agenții de modelling, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ea împlinește 27 de ani și se declară o femeie fericită, informează SHOK.md.

„Nu îmi e rușine să recunosc că astăzi fac 27 de ani. Au zburat acești ani ca vântul. Nu sunt o femeie perfectă, dar tind spre perfecțiune. Nu sunt așa cum lumea își dorește, dar sunt ferm convinsă că sunt exact așa cum își dorește să fiu mama mea. Sunt o femeie extrem de puternică, sunt o luptătoare și nu există nimic pe lumea asta care ar putea să mă facă să cedez. Viața ma făcut să țin piept obstacolelor, să mă ridic atunci când cad. Da, eu nu sunt perfectă, dar sunt sinceră, uneori prea sinceră și directă. Astăzi împlinesc 27 și am toată viața înainte pentru a fi fericită. Astăzi sunt mândră de mine și de reușitele mele. Azi e ziua când totul va aștepta. Azi stau acasă cu familia mea, cu copilașul meu și îmi întâlnesc cu capul sus fiecare an care îmi tot adaugă o cifră la vârsta mea. La mulți ani mie”, a scris ea, pe Facebook.

SHOK.md


DEC 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...