[ X ]
FRESH
De la pasiune – la O MARE PROVOCARE! Gheorghe Cavcaliuc, în căutarea ...
Cu MOȘ CRĂCIUNI și FANFARĂ! Bradul pentru Târgul de Crăciun, organizat ...
Lidia Isac apare GOALĂ în noul ei VIDEOCLIP: „Endorfine, adierea vântului, ...
2018 a început cu un GRAV ACCIDENT! Interpretă: „Mi-am fracturat ambele ...

EMOȚIONANT! Angelika Vee a pregătit O SURPRIZĂ de sărbători! VIDEO//

Angelika Vee, artista basarabeancă stabilită de mai mulți ani în SUA, lansează o versiune emoționantă a colindului – „O Holy Night”. Dincolo de sensibilitatea şi aerul de sărbătoare al melodiei, „O Holy Night” este o piesă celebră, care a fost interpretată de-a lungul anilor, de cele mai mari voci ale lumii, așa ca: Mariah Carey, Celine Dion, Whitney Huston, Christina Aguilera, Ariana Grande, Luciano Pavarotti etc. Varianta realizată de Angelika Vee, se poate înscrie cu succes în lista celor mai frumoase și emoționante melodii de Crăciun, pe care merită să le ai în playlist-ul tău de sărbători, potrivit unui comunicat de presă.

„Este colindul meu preferat de Crăciun. În momentul în care l-am auzit pentru prima oară, îmi amintesc că am fost atât de fascinată, încât nu mai puteam să aștept încheierea programului de la liceu, respectiv am fost nevoită sa chiulesc de la ultima oră, ca să merg sa cumpăr CD-ul Christinei Aguilera “My kind of Christmas” Sorry tata! Mai târziu am auzit și versiunile lui Celine Dion, Mariah Carey, care efectiv m-au făcut să mă îndrăgostesc de această piesă frumoasă. Consider că interpretarea mea este o reflecție a tuturor versiunilor care m-au cucerit și inspirat, iar pianul este bineînțeles cel care mă ajută să mă exprim, mereu așa cum îmi doresc. Sper din tot sufletul, să vă placă colindul meu. Crăciun Fericit!”, a spus artista.

SHOK.md precizează: Angelica Vasilcov alias Angelika Vee este interpretă și compozitoare, originară din orașul Edineț, Republica Moldova. Este prima artistă din spațiul românesc care a semnat un contract de compoziție cu Warner Chappell USA, companie care lucrează cu Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry, Dr Dre sau Timbaland, Eric Clapton etc. A compus piese pentru Alexandra Stan, Mike Candy’s, Tal, Sasha Lopez și a colaborat cu nume importante din sfera muzicii dance: Thomas Newson, Morgan Page, David Solano, Joachim Garraud ș.a.m.d.

SHOK.md


DEC 11, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...