[ X ]
FRESH
Olanda a câştigat Eurovision 2019 cu o piesă de dragoste şi cel mai ...
Smaranda și Bogdan! Află CUM AU ALES NUMELE Vasile Munteanu și soția ...
Adriana Ochișanu și-a luat COSTUM POPULAR NOU: „E foarte greu, are ...
I-a rămas UN LUCRU NETERMINAT! Tany Vander: „Îl cărăm după mine în ...

Angelika Vee, CU O NOUĂ PIESĂ: „Iubirea nu ține cont de reguli și nu cunoaște limite, iar acest lucru am încercat să transmit și în această melodie”

Angelika Vee, basarabeanca care a cucerit lumea cu vocea ei, revine cu o nouă piesă emoționantă “My Vice”. Piesa are un vibe cald și pozitiv,  și poate fi ascultată în două versiuni. Versiunea radio include elemente urbane, chitară clasică în stil R&B și versiunea acustică, pe care fanii artistei au apreciat-o cu note maxime datorită sensibilității și aerului romantic pe care-l transmite, informează SHOK.md.

„Iubirea nu ține cont de reguli și nu cunoaște limite, iar acest lucru am încercat să transmit și în această melodie. „My Vice” e plină de emoții, mesaj, pe care sper sa le simțiți cu tot sufletul, ascultând aceasta piesă. Acum lucrez la mai multe single-uri concomitent şi unul dintre ele urmează să fie lansat în curând. Urmăriți-mă pe rețelele sociale @AngelikaVee, pentru că anume acolo voi  împărtăși cele mai importante noutăți despre următoarele lansări”, a spus interpreta.

Muzica, textul și aranjamentul versiunii radio îi aparțin artistei. Angelika este una din puținele artiste din spațiul românesc, care își realizează propriile producții muzicale.

Amintim că, Angelika Vee a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar în prezent își continuă cariera muzicală în SUA. Artista se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi, datorită pieselor și compozițiilor sale, care au ocupat poziții fruntașe în topurile internaționale precum Billboard Dance Chart. Cele mai recente compoziții ale artistei includ “Nora En Pure – Polynesia”, “Tears in Your Eyes” compuse în colaborare cu producătorul Christian Beat Hirt și Nora En Pure.

SHOK.md


APR 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...