[ X ]
FRESH
Delia, în cea mai sexy ipostază de până acum. Cum s-a pozat solista
„Opriți burtica – eu cobor” -  UN NOU PROIECT lansat de blogul pentru ...
MASTERCLASS de la Marina Mîndru: Cum să faci O FOTOGRAFIE la piscină ...
Jenna Dewan și Channing Tatum s-au reunit! Care e relația lor?

2 ani de CĂSNICIE – pe plajele Mării Adriatice! Tatiana Heghea: Italia e destinația de vis pentru familia noastră, iar Regina e un copil-minune! FOTO//

Interpreta Tatiana Heghea este în destinația de vis a familiei sale și mica Regina Raluca, se pare că, savurează vacanța din plin.

Europa, Italia ar fi, după mine, destinația de vis pentru genul familiilor, precum e a noastră – căreia îi place să exploreze, să cunoască, să mănânce autentic și să descopere oamenii și cultura popoarelor”, a declarat Tatiana pentru SHOK.md.

Frumoasa mămică a spus că Regina este copil-minune. „Ne minunăm cât de matur se comportă, explorează plajele cu atenție maximă, râde, glumește, doarme mult, aerul de mare o consumă mult și rezultatul te bucură, ce poate fi mai frumos de văzut, să stai pe faleza mării, cu copilul dormind”, a spus Tatiana, precizând că unicul dezavantaj, care îl percep și ca avantaj, e lipsa conexiunii la Internet.

Totodată, interpreta a spus că orașul Passeto e unul mai liniștit și Marea Adriatica e minunată, iar, zilnic,  descoperă diverse plaje.  „Este un oraș frumos, poate nu atât de invadat de turiști și acest lucru e minunat, pentru că poți simți autenticitatea orașului și tabieturile locuitorilor acestui oraș”, a adăugat Tatiana pentru SHOK.md.

Tot acolo, Tatiana Heghea și soțul său, Eugen Rabei, au celebrat 2 ani de căsnicie. Ba chiar, interpreta a purtat voalul de la nuntă. „Ne-am propus sa serbăm ziua nuntii noastre in fiecare an ❤️ Anul asta, cei 2 ani de căsnicie i-am sărbătorit foarte original , nonconformist in stil maritim! Mulțumim tuturor pentru felicitări și ne flatează faptul ca nu uitati”, a scris ea pe o rețea de socializare.

Cristina TOMAC


IUL 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...