[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Anna Odobescu a oferit DETALII despre pregătirile pentru Eurovision: „Căutăm susţinere financiară. E vorba de sume enorme”

Interpreta Anna Odobescu, în acest an, ne reprezintă ţara la Eurovision în Tel Aviv, cu piesa „Stay”. Artista va evolua în cea de-a doua semifinală, cu numărul 3. În cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, ea a dezvăluit detalii despre pregătiri, dar şi dacă au susţinere financiară, informează SHOK.md.

„Chiar îmi place numărul cu care voi cânta, deoarece sunt născută pe data de 3 noiembrie şi cifra 3 chiar îmi aduce noroc, şi m-am bucurat mult că voi fi cu acest număr, că deja ştiam că voi fi printre primii, din a doua jumătate a semifinalei. Mi se pare că, nu contează să fii printre ultimii sau primii, se spune că la sfârşit cântă cei mai puternici, eu cred că asta mai mult se consideră în concerte, deoarece acesta e un concurs şi cum ţi-a fost dat aşa ai cântat. Show-ul este aproape gata, pus pe roate, lucrăm, deja să punem totul la punct, dar deja este o imagine pregătită”, a dezvăluit Anna.

De asemenea, interpreta caută susţinere financiară şi sponsori. „Căutăm susţinere financiară. Noi nu avem aşa sume, merge vorba de sume enorme. Tel Aviv este un oraş foarte scump, iar în perioada Eurovisionului şi mai scump. Acum ne este foarte greu, căutăm sponsori şi susţinere”, a adăugat artista.

Cristina TOMAC


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...