[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Anna Odobescu NU ARE BANI pentru Eurovision! Soțul ei: „Depinde dacă vom reuși să găsim. Israelul e o țară scumpă”

Taxa de participare a Moldovei la Eurovision Song Contest 2019 a fost achitată, conform regulamentului, de Teleradio-Moldova, însă pentru celelalte cheltuieli, Anna Odobescu și echipa ei nu au bani, informează SHOK.md.

Soțul Annei, interpretul Alexandru Vdovicenco, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, a declarat că nu sunt bani, de aceea încă nu e nimic decis cu show-ul pentru Tel Aviv.

Avem o echipă formată din adevărați profesioniști. În ceea ce privește show-ul, încă nu este nimic stabilit. O țară din fosta URSS vrea să ne ajute în această aventură, dar depinde foarte mult dacă vom reuși să găsim surse financiare pentru asta”, a spus el.

De asemenea, Vdovicenco a spus că se vor ocupa de identificarea banilor și se arată siguri că vor reuși. „Până în prezent nu am primit nici o propunere de finanțare, ne vom ocupa de buget în această săptămână. Israelul este o țară scumpă, chiar și atunci când acolo nu se întâmplă nimic. Dacă ar fi fost o țară vecină – Ucraina, România, e altceva… Știm doar că Teleradio-Moldova a achitat deja taxa de participare în concurs”, a spus artistul.

SHOK.md


MAR 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...