[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Anna Odobescu – PREGĂTITĂ să plece la Tel Aviv: „Show-ul va fi cu artă, ceea ce demult nu a fost văzut la Eurovision”

Interpreta Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019, pleacă la Tel Aviv, Israel, la 5 mai curent și se declară pregătită, din toate punctele de vedere, pentru participarea în concurs, informează SHOK.md.

Pe 5 mai plecăm în Tel Aviv și începem repetițiile, iar pe 16 mai o să puteți să ne vedeți și să ne susțineți. Lucrăm cu oameni de peste hotare, regizorii au rugat să nu dăm nume acum. Show-ul va fi cu artă, artă vie, ceea ce demult nu a fost văzut la Eurovision, pentru că în ultima vreme se utilizează computerele, iar noi dorim să aducem arta înapoi. Deocamdată nu putem să dezvăluim toate secretele”, a spus Anna, în cadrul unei conferințe de presă.

Soțul artistei, Alexandru Vdovicenco, a spus că, deși la început era cam complicat și chiar se gândeau la un moment dat că nu vor mai ajunge în Israel, iată că lucrurile s-au aranjat. „Acum totul e bine și Anna e pregătită pentru Israel”, a spus el.

De asemenea, el a spus că au fost și probleme de ordin financiar și tehnic, însă Ambasadoarea RM în Israel, Gabriela Moraru s-a implicat și a rezolvat acest probleme, astfel decorul pregătit va ajunge pe scena show-ului.

SHOK.md precizează: Anna Odobescu va urca pe scena Eurovision 2019 în cea de-a doua semifinală, pe 16 mai curent, cu piesa „Stay”. Atunci se va decide dacă va ajunge în finala concursului, din 18 mai curent.

SHOK.md


MAI 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...