[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Copilăria ei are GUST DE ÎNGHEȚATĂ de vanilie! Roxana: „Și acum îmi stau în ochi acele caserole din frigider...” FOTO//

Interpreta Roxana asociază copilăria cu „îngheţată cu miros de vanilie” şi nu doar. Astfel, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, a vorbit, pentru SHOK.md, despre visurile şi amintirile pe când era un copil.

„Copilăria mea se asociază cu mai multe mirosuri… miros de vanilie… Mama ne pregătea îngheţată din lapte proaspăt de vacă şi acum îmi stau în ochi acele caserole din frigider… îngheţata era de culoare galbenă şi mirosea a vanilie…

Am crescut pe malul Nistrului şi din fereastra camerei mele puteam să văd zilnic câți pescari sunt pe Nistru, ştiam cine a ieşit la pescuit şi de la cine putem să cumpărăm un peşte proaspăt... Evident că şi mirosul de apă salcie este la fel o asociere cu copilăria… ocăitul broaştelor şi cântecul „Nistrule cu apă rece” – cântat de vecini după o zi de muncă. Aş putea să povestesc la infinit despre acele timpuri şi acele emoţii, care, din păcate, nu vor putea fi trăite de copiii mei.

Eram foarte timidă, dar năzbâtii mai făceam – am venit acasă după lecţia de chimie şi am vrut să fac un experiment pe care îl făcusem în acea zi cu clasa şi am dat foc la un covor nou, dar spre fericire am reuşit să sting repede incendiul.

Când eram la grădiniţă voiam să fiu medic, dar când am devenit mai mare voiam să fiu artista. Îmi făceam cărarea pe centru ca Sofia Rotaru şi îi cântam piesele toata ziua…

Daca aş fi acum de 5-7 ani, niciodată nu mi-aş fi dorit să cresc mai repede mare, aş asculta cu sufletul la gură poveştile bunicilor, dacă aş fi putut să mă întorc măcar pe 5 minute în trecut aş strânge strâns la piept pe toţi cei dragi” – spune Roxana.

Cristina TOMAC


IUN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...