[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Are un aspect exterior DE INVIDIAT! Anastasia Fotachi, despre OPERAȚIILE ESTETICE: „Mi se par la locul lor”

Modelul Anastasia Fotachi are un aspect exterior de invidiat, fiind apreciat de multă lume. Astfel, a dezvăluit că, nu are secrete, ci un regim alimentar corect, dar şi că e contra la intervenţii chirurgicale în tinerețe, dar nu admite peste ani să apeleze, informează SHOK.md.

„Nu am trucuri speciale. Am însă un regim alimentar corect. Folosesc produse cât mai naturale pentru îngrijirea tenului şi corpului. Nu merg la somn niciodată machiată. Încerc să mă încarc mereu cu energie pozitivă, ceea ce ne face să strălucim din interior. Sunt împotriva exagerărilor şi fanatismului pentru tot felul de intervenţii chirurgicale”, a dezvăluit Fotachi, pentru revista Fashion Vip.

Totodată, a spus că e împotriva la intervenţii. „Sunt de părere că orice trucuri de beauty sunt binevenite atîta timp, cât te fac să arăţi bine.

Sunt împotriva exagerărilor sau fanatismului pentru tot felul de intervenţii. Totuşi, operaţiile estetice mi se par la locul lor, după o anumită vârstă, şi nu la 18-25 de ani”, a adăugat Anastasia, pentru sursa citată.

Cristina TOMAC


DEC 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...