[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut ...
Soția lui Sasha Lopez face MĂRTURISIRI: „Cele mai mari schimbări în ...
S-ar încumeta cineva din showbiz-ul moldovenesc să poarte AȘA CEVA? ...
Designerul Diana Voevuțki S-A DEZGOLIT UȘOR: „A trebuit să trăiesc ...

Are un JOB DE VIS! Valeria Lungu: Iau bani și călătoresc. Când vreau să plec undeva, scriu unui hotel dacă nu vrea să colaborăm…

Valeria Lungu (25 de ani), interpretă, fotomodel și vloggeriță, face bani din Instagram, unde e urmărită de peste 103 mii de persoane, și e plătită ca să călătorească, informează SHOK.md.

„Nu e un job de vis? Să iei bani și să călătorești. Îmi plăcea foarte mult să călătoresc și atunci mi-a scris PR-ul unui hotel dacă nu vreau să colaborăm, și de atunci au pornit campaniile native. Când vreau să călătoresc, scriu dacă nu vrea să colaborăm…”, a spus ea, în cadrul emisiunii „La Măruță” la Pro TV.

Valeria a spus de ce e nevoie pentru a avea un „așa job de vis”. „Trebuie să aveți un cont de Instagram sau un blog care arată destul de bine și dacă ai un cont colorat și e frumos și atrage publicul și spui câteva informații foarte, foarte utile, atunci ai putea să-i scrii unui hotel și el să te accepte să promovezi acel hotel, acel brend sau orice alt ceva”, a spus frumoasa din Chișinău.

Interpreta a spus că primește bani pentru fotografiile pe care le publică pe Instagram.

SHOK.md


NOI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...