[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Stoica a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „E primul la care am participat ...
NU ARE MAȘINĂ! Svetlana Sainsus: Cred că nici nu voi avea, dar îmi ...
Diana Grigor S-A DEZGOLIT a doua oară: Prima dată, 8 ani în urmă, ...
Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea ...

ARMONIE și declarații siropoase! O ISTORIE din Barcelona cu Roman Burlaca și Felicia Sîrbu: „Iar avem probleme din cauza zâmbetului tău, frumos al naibii”

Deși acum câteva săptămâni șterseseră toate fotografiile comune și nu se mai afișau nicăieri împreună, se pare că, armonia a revenit în cuplul Roman Burlaca și Felicia Sîrbu. Ieri-seară regizorul a publicat câteva fotografii împreună și a povestit o istorioară din Barcelona, de 6 luni în urmă, informează SHOK.md

„Astazi pentru cateva clipe am revenit in Barcelona. Hai sa va povestesc.

Eram la birou. Primisem o notificare de etichetare si m-am grabit sa o deschid. Erau aceste doua fotografii. Pentru cateva clipe am privit confuz, iar apoi am exclamat: Aaaaaaa. Zambet.

Se intampla toamna trecuta. Plecasem pentru doua-trei zile in Barcelona ca sa mai adunam amintiri ( bine, era si ziua Feliciei). Seara se lasase un vant puternic, dar am zis sa mergem sa ne plimbam un pic. Ne-am pus paltoanele si am plecat. O ingramadire de oameni, de tot felul. Si noi printre ei. Cautam o iesire la mare, dar ne tot incurcasem in harta aia fara sa mai vedem orizontul.

Continuam sa mergem. Simt ca cineva se indreapta spre noi. E tot mai aproape. Ne zambeste si zice ceva in engleza (cu care eu stau prost de tot din pacate). Felicia zambeste (ca de fiecare data), eu privesc nedumerit.

– Hai zi ce ti-a spus?

– Zice ca e fotograf, ne-a observat de departe, si ar vrea sa ne faca doua fotografii, asa urbane, chiar aici, pentru arhiva personala.

– Hmmm, nustiu ce sa zic, se uita toti acum la noi si ma simt prost.

– Hai sa faceeem!

– Iar avem probleme din cauza zambetul asta al tau, frumos al naibii. Vezi daca esti frumoasa? Nici sa merg linistit pe drum nu pot (rid). Bineee hai.

De atunci au trecut 6 luni. Nu am mai stiut nimic nici de fata fotograf, nici de fotografii.

Astazi ea le-a postat si m-a etichetat. Mi-a facut ziua frumoasa. Plus m-a readus cateva clipe acolo.

Si totusi noi oamenii suntem despre emotie.

ps: Era sa uit, Feliciei nui plac fotografiile, zice ca nu a iesit bine, eu insa ii tot ziceam azi ca e cea mai frumoasa. Si chiar asta cred”, a scris Roman, pe Instagram.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Roman Burlaca (@romanburlaca_official) pe

SHOK.md


MAI 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...