[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nașă de botez a 20-A OARĂ! Veronica Vizant: „E un mic jubileu”
ARE REGULI CLARE! Anastasia Fotachi: „Caută oportunități. Este imposibil ...
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Semnele care i-au ...
Uite cum arăta CÂND ERA COPIL! Svetlana Sainsus: „O adevărată copilărie ...

Coronavirus NU L-A OPRIT, așa că a mers în SUA, iar acum vrea să revină acasă! Adrian Ursu, despre CUM O VA FACE: „O să vă spun după ce ajung!”

Interpretul Adrian Ursu a mers în Seattle, Washington, SUA, pentru doar câteva zile, căci două luni în urmă a promis să participe la realizarea unei surprize. Ieri-seară(în Moldova), el anunța că vrea să se pornească spre casă, informează SHOK.md.

Artistul, pe Instagram, a mărturisit că putea renunța la surpriză în contextul actual din lume, însă, după consultări cu soția și prietenii, a decis totuși să facă lucrul promis.

„Salut tuturor de pe continentul American! Sunt bine și vreau să mă pornesc acasă, pentru că mă așteaptă familia!  Vă spun și vouă ce le spun și lor: liniștit, calm, pozitiv și cu Doamne Ajută le trecem pe toate! Pământul și locuitorii lui probabil au nevoie de un pic de “trezire” pentru a aprecia mai mult ce avem, ce facem, ce ni se dă, cât cerem de la planetă(de la viață) și cât dăm, ce atitudine avem față de ea și cel mai important: Ce atitudine avem unul față de altul?! Eu am senzația că acum, datorită Fricii, iese la iveală adevarata față a noastră, a fiecăruia! Acum se vede cât de buni suntem, răbdători ori nu prea, egoiști ori ne mai gândim și la alții, toleranți și înțelegători sau poate judecăm pe mulți și învinuim pe toți… Toți, inafară de noi”, a scris Ursu, ieri.

 


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Adrian Ursu (@adrianursuofficial)

Fiind întrebat de urmăritori cum va ajunge acasă, având în vedere că, în contextul răspândirii infecției Coronavirus, zborurile din SUA spre Europa sunt suspendate, dar și toate zborurile din și spre Moldova sunt oprite, interpretul a spus: „O să vă spun după ce ajung! Doamne Ajute!”.

84531249_224052982295021_2378403019935973376_n

SHOK.md


MAR 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...