[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...

Astăzi urma să aibă loc MARELE CONCERT! Adriana Ochișanu, DE ZIUA SA: „Acum, când Cel de Sus ne încearcă, că poate am uitat de noi, stăm acasă”

Interpreta Adriana Ochișanu astăzi își sărbătorește ziua de naștere – împlinește 42 de ani. Artista astăzi urma să desfășoare un grandios concert, alături de colegii de breaslă, la Palatul Național, însă l-a anulat din cauza situației epidemice din țară, informează SHOK.md.

Omagiata a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare:

„Astăzi, mai mult ca oricând, mi-aș fi dorit să celebrez această zi alături de publicul meu iubit.  Acum, când Cel de Sus ne încearcă, că poate am uitat de noi, de iubire, de iertare, #stamacasa, suntem responsabili, suntem optimiști, ne rugăm să revenim cu lecția invățată, să știm ca azi e cea mai importantă zi, că nu știi mâine ce va fi, să nu mai punem preț doar pe lucruri materiale, ci pe cei dragi, să ne bucurăm cu inima de fiecare clipă, să ne intoarcem la natură, la cele sfinte, să fim fericiți cu lucrurile simple, că ele sunt cele mai importante. Am incredere in voi, vom reveni mai strălucitori ca niciodată!

Dragii mei, vă iubesc! ”.

SHOK.md


MAR 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...