[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

Au decis CÂND VA FI NUNTA! Logodnicul Carolinei Gorun: „Va fi tradițională moldovenească, cred că - cu mulți invitați”

Interpreta Carolina Gorun şi logondnicul ei, Anatol Balan, în toamnă vor juca nunta. Iar în cadrul emisiunii „Matinalii” de la TVR, au vorbit despre pregătiri și planuri.

„O să facem tot posibilul ca să fie bine. Emoţii sunt. Este un moment important din viaţa noastră. Încă nu am stabilit data, dar va fi la sfârșitul toamnei – octombrie sau noiembrie, vedem cum ne organizăm. Nu prea reuşim cu timpul, că avem multe de făcut. Când am o oră liberă, atunci merg la salon, am fost doar la unul şi am măsurat nişte rochii. Va fi o nuntă cu obiceiuri dar nu foarte multe, cele mai importante”, a mărturisit Carolina.

„Eu știu cum va arăta evenimentul. Va fi o nuntă tradițională moldovenească, cred că va fi numeroasă, încă nu s-a stabilit un număr fix de oameni. Va fi o nuntă cu lăutari în calitate de invitați, prieteni de-ai noștri, cât și o orchestră bună care va cânta”, a adăugat Anatol.

Amintim că, Carolina a fost cerută în căsătorie la începutul lunii martie a anului curent, după doar câteva luni de relație. Cei doi, însă, se cunosc de câțiva ani.

Cristina TOMAC


MAI 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...