[ X ]
[ X ]
FRESH
Program DAT PESTE CAP la Teatrul Național „Eugene Ionesco”! Ce i s-a ...
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...

Au jucat NUNTA LA BRAȘOV! Corina Bezdîga: „A fost perfect! Apogeul, cred că, a fost dansul și lovestory-ul nostru” VIDEO&FOTO//

Scriitoarea Corina Bezdîga şi soţul ei, Luc Verlot, la 17 octombrie au jucat nunta, la Braşov, alături de familie şi cei mai apropiaţi prieteni, informează SHOK.md.

„Evenimentul a fost exact ca noi şi ca invitaţii noştri. Se zice că eşti asemeni oamenilor de care te înconjori. Noi am ales pentru evenimentul nostru doar oamenii foarte apropiaţi şi dragi sufletului nostru, am dorit să fie ceva intim, de care să ne bucurăm împreună. A fost perfect, şi nu zic asta pentru că e nunta mea, asta a zis toată lumea.

A fost perfect pentru că atmosfera a fost completată de două voci extraordinare, prietene şi interprete dragi, Stela Botez şi Kătălina Rusu, care au uimit toţi invitaţii, mai ales pe cei din România, care nu le cunoşteau atât de bine, dar care au fost plăcut surprinşi de ce voci au descoperit.

A fost minunat, pentru că fiecare invitat în parte a venit de plăcere nu din obligaţie şi a dăruit o parte din suflet pentru această seară. Au fost multe momente emoţionante, dar apogeul, cred că, a fost totuşi dansul nostru şi video prezentat de fotograful şi bunul nostru prieten, Adrian Petre, love story pe care l-am filmat în niste locaţii superbe din sudul Franţei şi Toscana”, a spus Corina, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


OCT 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...