[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Au jucat NUNTA! Magda Popușoi: „A fost o veselie nemaipomenită. Până azi am dureri de oase și mușchi, iar de picioare nici nu mai vorbesc”

Au devenit soţ şi soţie oficial exact o lună în urmă. Este vorba despre modelul Magda Popuşoi, şi alesul inimii sale, Constantin Burduja, care, la 10 mai, au jucat și nunta, informează SHOK.md.

„Sincer, cred ca am 5 poze de la nunta și noroc de persoanele apropiate care mi le-au facut, de alt fel, nu mai aveam ce sa postez aici

Un eveniment important în viața noastra, s-a petrecut acum 3 zile, 10.05.2019, de atunci oficial suntem soț și soție   

A fost un eveniment frumos, am avut multe emoții ce ține de veselia invitaților, dar, dupa ce a doua zi primeam mesaje, sunete sau chiar personal, invitații îmi ziceau ca nu își simt mușchii și au bătături la picioare, am înțeles că nunta a reușit mai bine decit credeam. (Ce să zic și eu pina azi am dureri de oase și mușchi, iar de picioare nici nu mai vorbesc ) A fost o veselie nemaipomenită și mă bucur enorm că și oamenii s-au simțit liberi și au dansat pină dimineața.   

Multumesc mult tuturor invitaților care ne-au onorat cu prezența, mulțumim celor care au venit de peste hotare in special pentru noi, mulțumim tututor celor ce ne-au fost alaturi în aceasta zi importanta pentru noi  Acum, vreau puțin să îmi revin( pentru că nunta noastra a durat la propiu 3 zile ), iar mai tirziu , revin și cu alte poze   ”, scris ea, pe Facebook.

De menționat că, pentru nuntă Magda a ales o rochie de satin de tip prințesă.

SHOK.md


MAI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...