[ X ]
FRESH
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...

Au rămas fără restaurant cu 3 zile ÎNAINTE de NUNTĂ! Interpreta Anastasia Ursu, despre ziua în care a fost MIREASĂ! FOTO//

Interpreta Anastasia Ursu, alias Miss M, s-a căsătorit, a 21 ianuarie curent, cu alesul ei – Yurii Gershman. Cei doi au jucat nunta la Moscova.

Contactată de SHOK.md, Anastasia ne-a spus că, după tradiţiile respectate, nunta a fost un eveniment evreiesc-moldovenesc, iar ca stil – white wedding (nuntă albă).

„Suntem nespus de fericiţi! E cel mai important eveniment in viața noastră. Totul a fost ca-n poveste!”, a menționat mireasa.

Și deși marea petrecere a avut loc la cel mai înalt nivel, cu doar 3 zile înainte cuplul a trăit emoții mai puțin pozitive, pentru că au primit un apel car ele-a dat totul peste cap.

„Pregătirile au început cu mult timp înainte de nuntă. Era totul pregătit. Și înainte cu 3 zile de nuntă primim un apel de la managerul localului – „Ne pare rău, nunta voastră nu se va petrece în această zi în localul nostru!”. Persoanele de rang politic au hotărât că ei vor face sărbătoare în această zi, anume în acest restaurant. Mulţumesc lui Dumnezeu, că avem aşa prieteni și nunta noastră a fost salvată în 24 de ore! Am găsit o alta locație. Și totul a fost perfect”, a mărturisit Anastasia.

La nuntă au fost prezenți apropiați, prieteni, colegi și elevi din Moldova, Israel, Marea Britanie, Cipru, Canada și Rusia.

 miss miss1 miss2

SHOK.md


IAN 25, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...