[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Au stabilit UN PROGRAM pentru a petrece timpul cu FIICA LOR, Amelia? Ana Cernicova a pus punctele pe „i”!

Soprana Ana Cernicova a vorbit, din nou, despre divorț și despre cum au procedat în cazul fiicei lor, Amelia, informează SHOK.md.

„La început, este greu să accepți că nu mai ești doi în societate, ești singur. Este foarte important să ierți persoana pe care ai iubit-o cândva și de care divorțezi. Ierți și te eliberezi și după aia începi să trăiești altfel. Și trebuie să poți să redirecționezi toată dragostea și atenția față de tine și copilul tău. Copilul are nevoie de ambii părinți, indiferent că sunt împreună sau nu.
Eu am făcut primul pas și i-am explicat Ameliei că nu mai putem fi împreună și pentru ca să nu fie certuri, să fie armonie. Au fost vreo 2 ani când întreba de ce, pentru ce. A trecut timp, acum Amelia are o familie și mai mare, și mai numeroasă și noi toți o iubim”, a spus Ana, în cadrul emisiunii „Vorbe bune” de la Canal 2.

De asemenea, Ana a spus cum a ajuns la consens cu Valentin Uzun în ceea ce ține de timpul petrecut cu fiica lor. „La început am fost la asistență parentală, apoi am înțes că nu e sens, uneori eu sunt la concerte, uneori el, și acum suntem liberi, nu respectăm nici un grafic. Și îi sunt recunoscătoare părinților lui care mă ajută și o iubesc mult pe Amelia”, a spus artista.

Ana a mai spus că după divorț urmează 3 etape. „Prima etapă e cea în care suferi, îți iei rămas bun de la un om foarte apropiat, și e foarte greu să depășești și să nu te pierzi. Apoi e perioada de iertare. Și ultima e eliberare, te simți bine și îl percepi, poate nu ca un prieten, dar este prieten al copilului tău. Între foștii soți trebuie să fie o relație frumoasă, armonioasă și multă dragoste față de copil”, a subliniat ea.

SHOK.md amintește: Ana Cernicova și Valentin Uzun au divorțat după 5 ani de căsnicie. Ei au o fetiță – Amelia, de 9 ani. Valentin s-a recăsătorit și mai are o fiică, iar Ana trăiește o poveste de iubire de peste 2 ani.

SHOK.md


FEB 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...