[ X ]
[ X ]
FRESH
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...
Vadim Rață – LA PRIMUL GOL pentru echipa țării! GESTUL INEDIT pe care ...

Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. Mă simt foarte bine, sunt fericită”

Interpreta Aura a trecut printr-o despărţire dureroasă şi a dezvăluit că a depăşit acea stare, iar acum radiază de fericire, informează SHOK.md.

„Mi-am revenit definitiv. Mă simt foarte bine, în suflet, în inima mea, că sunt gata pentru un nou început, o nouă dragoste, ce poate fi mai frumos decât astfel de sentiment. Eram convinsă că voi depăşi, altfel nu se putea. E o stare foarte groaznică şi rea când stai într-o depresie, suferinţă, în nişte gânduri permanent şi ştiam că trebuie să depăşesc. Sunt optimistă şi ştiu că după ploaie vine soare.

Da, sunt fericită. Eu sunt renăscută, alta. La început eram mai discretă, dar am depăşit şi am zis de ce nu, să împărtăşesc această experienţă. Probabil era şi momentul să spun lucrurilor pe nume, ca să nu fie interpretări”, a spus Aura, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

SHOK.md amintește: La începutul acestui an, Aura a vorbit despre viața sa personală și despre despărțirea de Veaceslav Ceban, cu care nu au fost căsătoriți, dar au fost împreună aproximativ 15 ani și au două fete. Artista a spus că ultimii ani au fost foarte grei pentru ea din punct de vedere emoțional, iar de prin toamna anului trecut lucrurile au început să aranjeze la locul lor.

Cristina TOMAC


OCT 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...