[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Aura – MĂRTURISIRI despre cum a aflat că TATĂL EI NU MAI E: „Eram în a 8-a lună de sarcină. Pentru un moment mi s-a oprit respirația”

Pentru interpreta Aura începutul lunii februarie este o perioadă tristă, căci şi-a pierdut tatăl 15 ani în urmă, pe când era însărcinată cu gemenele sale. Ea a dezvăluit, zilele trecute, emoţiile pe care le-a trăit atunci, informează SHOK.md.

„Azi, toată ziua, aveam așa o stare, de parcă ceva important trebuie să fac și nu înțelegeam ce anume. Mă bântuiau gândurile. Mă tot gândeam, poate am o întâlnire importantă sau o programare undeva, sau ce altceva…??? Apoi…ca o sclipire...15 ani de când l-am pierdut pe tata. Și acum țin minte acea zi, mai bine zis seară, când am aflat vestea. Tocmai terminasem foto sesiunea pentru coperta de primăvară a unei reviste mondene de la noi. Trebuia să apar pe ea (am și apărut peste o lună) cu burtică. Eram în a 8-a lună de sarcină. Pentru un moment mi s-a oprit respirația, am țipat tare şi am început a plânge-n hohote. Era neașteptat.., mult prea devreme … Avea 54 de ani. Aș putea povesti multe din cele ce-am trăit atunci, în acele zile (păreri de rău, mustrări de conștiință)…dar,…ce mai contează. Azi vreau să-l pomenesc doar de bine. A fost un suflet bun, timid, sincer, care nu putea refuza pe nimeni, apreciat de prieteni pentru cumsecădenia lui. Când îl văd pe frate-meu, văd asemănarea fizică și nu numai. Eram fata tatei. Știu, că m-a iubit mult. A fost cel, ce mi-a pus numele. Și tot el primul, care m-a numit Auraș. Am o singură părere de rău, că nu a reușit sa-și vadă nepoții… Dumnezeu să te odihnească în pace, tăticu..”, a mărturisit Aura, la 7 februarie curent, pe Facebook.

Cristina TOMAC


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...