[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Ludmila Balan a lansat O PIESĂ de ziua fiului său, Dan Balan, și a oferit detalii despre NAȘTEREA și COPILĂRIA artistului! VIDEO//

Interpreta Ludmila Bălan a lansat astăzi, de ziua fiului său – Dan Balan, o piesă nouă, informează SHOK.md.

Piesa „Iubire, Iubire” a fost cântată, în premieră, la emisiunea Prima Oră de la Prime. „Am decis să o lansez astăzi, pentru că tot ce fac de ziua lui Dan are succes. Când Dan împlinise un anișor, eu am semnat contractul cu televiziunea publică privind postul de crainică, prezentatoare TV”, a spus interpreta.

Totodată, Ludmila Bălan a spus că nu poate da o apreciere nașterii că a fost grea sau ușoară, dar ea era „mică”, pe când Dan s-a născut de 3800 grame. Nașterea a fost naturală. „Eram studentă, în anul III, după sesiune. Trăiam în cămin, într-o cameră de 2 metri pe 1.5 metri – dacă desfăceam patul era cât toată camera. Dar era frumos, a fost o perioadă frumoasă, tot ce făceam atunci – îmi reușea”, a spus artista.

Mama lui Dan a spus că el a fost un copil năzbâtios, dar înțelegător și nu era capricios.

Ce ține de ziua de azi, când împlinește Dan 39 de ani, interpreta a spus: „Aveam o tradiție, în fiecare an la 00.00 îl sunam eu prima ca să îl felicit, dar anul acesta nu am reușit. M-a sunat Dan și m-a felicitat”, a povestit Ludmila Balan.

SHOK.md


FEB 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...