[ X ]
FRESH
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...
Interpreta Cristina Ionaș-Stețcaia a devenit MĂMICĂ A DOUA OARĂ: „Avem ...

„Balul de Gheață”! Tatiana Spînu va purta 3 ȚINUTE SPECIALE și pregătește mai multe SURPRIZE!

Și în acest an, interpreta Tatiana Spînu își invită fanii la „Balul de Gheață”, ediția a III-a. Despre cum decurg pregătirile, dar și ce surprize a pregătit vedeta, SHOK.md a aflat.

„Lucrul este în toi. Multe am pus la punct, dar sunt încă câteva momente organizatorice care își așteaptă rândul. Am și repetiții zilnice pentru concertul propriu-zis. În acest an am pregătit un program cu mai multe stiluri de muzică, începând cu muzica clasică, ușoară, populară și de club. Pe lângă piesele pe care le am în repertoriu, voi cânta și câteva piese la pian, câteva valsuri, pentru a face atmosfera unui adevărat bal. Costumele tuturor participanților vor fi cu aceeași tematică (tema balului), dar spre sfârșit – balul nostru se va transforma în unul contemporan. Cvartetul Filarmonicii va întâmpina oaspeții, iar pentru cei din sală am pregătit și o tombolă cu premii destul de atractive”, a declarat interpreta.

Întrebată despre câte ținute a pregătit pentru eveniment, vedeta ne-a mărturisit ca purta 3 ținute speciale, pentru ce model a optat, rămâne însă a fi o surpriză pentru fani.

În acest an, ”Balul de Gheață” va fi marcat la data de 9 februarie, ora 18 30,în incinta Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchievici”.

Ionela DOSCA/stagiară SHOK.md


IAN 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...