[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

Bloggerița Vlada Avornic, despre NOMINALIZAREA la „Digital Divas”: „Sunt flatată să mă enumăr printre ceilalți bloggeri minunați pe care îi urmăresc de ani buni”

Bloggerița Vlada Avornic, stabilită cu traiul la București, a fost nominalizată la categoria “BEST NEWCOMER IN FASHION & BEAUTY ON INSTAGRAM” în cadrul evenimentului „Digital Divas” și se declară foarte fericită, dar și-și pune speranțele în urmăritorii săi, informează SHOK.md.

Visele devin realitate! Știți si voi câtă muncă și suflet depun aici de la bunul început (ma rog poate la început chiar nu, dar de vreo 2 ani încoace- cu siguranța!) și cât de mult țin la voi – comunitatea mea de suflet! ❤ Vă mulțumesc înzecit pentru tot suportul pe care mi-l oferiți de fiecare dată, anume asta mă motivează să îmi continui activitatea.

Nu știu dacă știți sau nu, dar am fost nominalizata la categoria “BEST NEWCOMER IN FASHION & BEAUTY ON INSTAGRAM” în cadrul evenimentului @digitaldivasro iar eu sunt flatată să ma enumăr printre ceilalți bloggeri minunați pe care îi urmăresc de ani buni. Bineînțeles că îmi doresc să câștig premiul, dar asta decideți doar voi – familia mea de pe Facebook ! ❤

Dacă credeți ca merit pe deplin premiul, atunci va rog din suflet să ma susțineți in continuare cu un vot

http://vote.evensys.ro/ro/subscribe/”, a scris ea, pe Facebook.

58781436_330639930983703_7295810733252542464_n

SHOK.md


MAI 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...