[ X ]
[ X ]
FRESH
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...
Dana Markitan a lansat VIDEOCLIP: Soțul meu, la o nevoie – gen Covid, ...
Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex ...

BOMBĂ! Sasha Lopez A DIVORȚAT și are o NOUĂ IUBITĂ din Moldova? ASTA îl dă de gol! FOTO//

Dj-ul moldovean Sergiu Istrate, alias Sasha Lopez, se pare că, totuși, a divorțat de românca Ale Blake, partenera sa de scenă, însă informația nu a fost confirmată, deocamdată. Mai mult decât atât, artistul ar avea și o nouă iubită din Republica Moldova, informează SHOK.md.

Sasha și Ale s-au căsătorit în februarie 2012, iar anul trecut au apărut zvonuri precum că s-ar despărțit, ei, însă, au negat lucrul acesta.

Totuși, se pare că, separarea s-a întâmplat, or de ceva vreme cei doi nu mai au fotografii împreună pe rețelele de socializare, așa cum – anterior.

Pe de altă parte, deși nu se afișează public, Sasha e într-o relație cu Xenia Piciughin – despre aceasta au comunicat unele surse pentru SHOK.md.

Cei doi deja de câteva luni sunt și călătoresc împreună, deși niciodată nu au publicat imagini și nici etichete comune.

La o ușoară analiză a fotografiilor publicate – vedem că Sasha și Xenia, în ultima vreme, s-au aflat în aceleași locuri, în aceleași zile: în România, Grecia, Mexic, Statele Unite ale Americii și Italia. Mai mult, cei doi plasează fotografii identice – ceea ce îi și dă de gol…
„Această toamnă îmi va rămâne în memorie pentru totdeauna. ?”, „Să fiu cu TINE e cea mai mare fericire”, „Extrem de fericită” – menționează Xenia în postările sale pe on-line.

De menționat că, Xenia Picighiun a activat, în ultima perioadă, în calitate de consilier pe comunicare al liderului PDM, Vlad Plahotniuc, însă, de câteva luni s-ar fi mutat la București.

SHOK.md


OCT 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...