[ X ]
[ X ]
FRESH
Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus. Şi familia artistului ...
AI VALUTĂ? Ce zici SĂ O SCHIMBI PE CIREȘE?! O bancă din Republica ...
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...

Cântă ÎN DUET DE 12 ANI! Costi Burlacu și Corina Țepeș: Eram proaspăt căsătoriți și cântam solo…

Interpretul Costi Burlacu din 2008 formează un duet cu soţia sa, Corina Ţepeş. Astfel, artistul, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV, a spus cum a început totul, informează SHOK.md.

„Aşa a fost să fie, poate soarta aşa a vrut, publicul aşa a vrut. Pentru că, duetul a apărut cumva, iarăşi la sugestia unor realizatori de emisiune, regizori, pentru că eram proaspăt căsătoriţi prin 2008 şi mergeam pe la filmări, spectacole, eu – solo, ea – solo. Ţin minte mulţi spuneau – faceţi şi voi o piesă, că sunteţi o familie, faceţi o piesă împreună.

Atunci am pornit şi am făcut – „Cântă dragostea”, a fost primul nostru duet anul 2008. Chiar din primele săptămâni melodia s-a urcat în fruntea tuturor topurilor care erau la acel moment. A urmat un videoclip, toate televiziunile l-au primit şi a zis – voi asta trebuie să faceţi, vouă vă stă bine, că-i armonie, cuplu. Am mai făcut 2-3 melodii la sfârşit de an. Toţi ne motivau hai mai faceţi, mai aduceţi piese. Noi cumva ne-am prins pe val şi am mai dat un duet, ca până în anul 2011 la spectacolul nostru, am lansat un album plin cu duete. Asta a fost şi voinţa publicului, pentru că a primit şi noi am fost cumva motivaţi să creăm piesă după piesă”, a dezvăluit Costi.

Cristina TOMAC


FEB 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...