[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Carolina Gorun are o SORĂ mai mare! Află cât de bine se înțeleg și dacă seamănă!

Interpreta Carolina Gorun are o soră mai mare – Stela, pe care o respectă nespus de mult şi e fericită că există în viaţa ei.

„Mă bucur enorm că am o sora. Stela este o ființa dragă sufletului meu, este sora mea mai mare și mereu a fost acest respect la noi în familie, că trebuie să ascult de ea, ne înțelegem foarte bine, dar sunt momente când putem să ne contrazicem, eu fiind mai visătoare, ea – mai realistă.

Am învățat și învăț multe de la ea, deoarece a fost copil ascultător la părinți, o elevă și studentă exemplară, iar acum își desfășoară activitatea într-o instituție de stat și este o soție și o mama minunată”, a povestit Carolina pentru SHOK.md.

Interpreta a spus c domeniilor lor de activitate sunt diferite. „Dar ea este creativă, mă ajută de multe ori în domeniul meu și este cel mai bun critic al meu. Mulți prieteni ne zic că noi ne asemănăm foarte mult la maniere, dar și la fizic, deși noi tot încercăm să le găsim aceste asemănări”, a povestit Carolina, precizând că se văd și comunică destul de des.

Cristina TOMAC


IUL 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...