[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Căsătorită - de 2 ori, cerută de soție, CU INEL - doar o dată! Adriana Ochișanu a povestit CUM A FOST!

Interpreta Adriana Ochișanu este căsătorită cu procurorul Sergiu Zmeu, iar anterior a fost căsătorită cu violonistul Corneliu Botgros. Totuși, artista a mărturisit că a fost cerută de soție, oficial, o singură dată, informează SHOK.md.

Ochișanu a spus că momentul când a fost cerută de actualul ei soț a fost unul foarte emoționant. „A fost de 14 februarie, a venit cu un buchet mare de trandafiri și inel. A fost minunat. Sunt momente unice, pe care nu le vom uita niciodată”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Totodată, ea a recunoscut că nu a fost cerută cu inel de Cornel Botgros cu ani în urmă. „Nu știu de ce… probabil nu s-a gândit nici el, nici părinții lui. așa a fost atunci”, a precizat Ochișanu.
În context, interpreta a spus că se bucură de faptul că e în relații normale cu fostul soț. „Am rămas în relație de prietenie, ne spunem bună ziua, ne creștem copilul și ne bucurăm de el. Împreună am făcut pași spre a ne împăca. Cu timpul devii mai matur și îți dai seama că dușmănia și cearta nu sunt bune, e bine așa cum e acum”, a mai spus artista.

SHOK.md amintește: Adriana Ochișanu a divorțat de Corneliu Bogtors, în 2013, după 17 ani de căsnicie. În 2014, ea a fost cerută de soție și s-a căsătorit cu Sergiu Zmeu. Din prima căsnicie, Adriana are un fiu – Cristi, de 19 ani, iar acum are o fetiță – Mihaela, de aproape 2 ani.

SHOK.md


NOI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...