[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Colecție EMOȚIONANTĂ de piese! Cătălin Josan: „În luna premergătoare marelui Centenar, am decis să le adun într-o miniserie de înregistrări” VIDEO//

Interpretul Cătălin Josan, în ajunul marcării a 100 de ani de la Marea Unire, a decis să cânte și să prezinte publicului larg piese mai vechi, patriotice, românești, informează SHOK.md.

„De-a lungul ultimilor ani, am încercat să readuc în atenția oamenilor cele mai frumoase cântece patriotice ale neamului nostru românesc. În luna premergătoare marelui #Centenar, am decis să le adun într-o miniserie de înregistrări care sper să ne aducă aminte „cine-am fost și suntem””, a explicat artistul, pe Facebook.

În ultimele săptămâni el a publicat deja 7 piese, iar prima a fost „Cântec de Unire”. „Pe care tatăl meu – Nicolae #Josan – îl cânta în timpul Renașterii Naționale, semnat fiind de Leonid #Barbăroșie. Două decenii mai târziu, în interpretarea mea, acesta a devenit imnul mișcării protestatare din ultimii ani din Republica Moldova”, a adăugat Cătălin.

Amintim că, Marele Centenar va fi marcat la 1 decembrie.
SHOK.md


NOI 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...