[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Caută bărbații FEMEIA PERFECTĂ? Tany Vander s-a adresat FEMEILOR: „Nu disperați dacă…”

acum

Femeia de afaceri Tany Vander consideră că bărbații nu caută „femeia perfectă”, ci acea femeie care le trezește emoții. Despre aceasta ea a vorbit într-o postare recent și s-a adresat, în final, și femeilor, îndemnându-le să nu se schimbe pentru nimeni, informează SHOK.md.

„Caută bărbații femeia perfecta????❤

Ați observat voi oare ca dacă intrebi un bărbat despre cum trebuie sa fie femeia ideală, mulți din ei vor răspunde: sa aibă silueta frumoasa, blonda/bruneta, sexy.. și cam atît ? Noi femeile in schimb avem in căpușorul nostru imprimat acest “bărbat perfect” pîna la cele mai mici detalii ???De aici și concluzia ca ei nu caută o femeie anume și respectiv nu trebuie sa tindem sa ne încadram intr-un oarecare ideal, deoarece nu asta caută un bărbat!??♂

De fapt ei nici nu caută ci se lasă duși de val neforțînd nota.. apropo, ați văzut vreodată un bărbat in depresie d-ce nu își găsește femeia potrivită??

Bărbații se îndrăgostesc de femeile care le trezesc emoții ?

Eu odată am avut un bărbat care mi-a spus ca el nu mai are nici o șansa sa mai simtă fluturi in stomac d-ce ultima data simțise acest fior cu mulți ani in urma și deoarece avea atîtea fete care se topeau după el, pierduse orice interes. Dupa ceva timp am reușit sa-l aduc la starea de mai sus, desi nici nu am depus efort, nu am încercat sa devin idealul lui și nici sa ma port așa cum ii plăcea lui??♀️, ba dimpotrivă, ma comportam exact așa cum simteam, și poate in așa fel cum se purta el cu alte fete?(îi răspundeam la mesaje peste cîteva ore, puteam 2 zile sa dispar și după reveneam ca și cum nu s-a întîmplat nimic??, intr-un fel i-am dat de înțeles ca nu trebuie sa își facă mari speranțe d-ce eu nu sunt pregătită pentru o relație serioasă ???♀ Toată aceasta istorie e pentru că exemplele funcționează cel mai bine și ideea mea a fost sa va demonstrez ca poate o fi el din categoria “wow” si mega capricios la femei,însă se poate găsi acea care sa îi distrugă stereotipurile și sa îl facă sa își piardă mințile ??

Niciodată nu va schimbați pentru nimeni, nu tindeți sa fiți perfecte pentru cineva (decît pentru voi însuși), și pur si simplu nu disperați dacă bărbații nu va accepta așa cum sunteți, caci in lumea asta exista un om care are nevoie de o femeie exact ca tine!???”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


FEB 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...