[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Ce spune Pavel Stratan despre momentul în care fiica sa, Cleopatra, va veni acasă CU UN IUBIT. Declarația artistului e foarte clară!

Cântărețul basarabean Pavel Stratan a răspuns foarte clar atunci când a fost întrebat cum va reacționa când fiica lui, Cleopatra, va începe să vină acasă cu iubiți, scrie www.libertatea.ro. 

Pavel Stratan, care are doi copii, este un binecunoscut artist de peste Prut. Fiica cea mare a artistului, Cleopatra Stratan, a rupt topruile naționale și internaționale cu ani în urmă, atunci când a lansat hitul „Ghiță”.

Au trecut anii și Cleopatra Stratan s-a transformat acum într-o adevărată domnișoară, care îl depășește pe tatăl său în înălțime.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Kanal D, Pavel Stratan a fost întrebat despre acel moment în care fiica sa va avea un iubit.

Pavel Stratan a răpuns foarte categoric:

„Ea are 1,77 de metri, e cu 2 centrimetri mai înaltă. Mai este timp până va veni cu un băiat. Depinde cu cine o să vină…

În primul rând, toți suntem atenti la jocurile de cuvinte. Vreau să fiu cât mai mult lângă copii. Dacă am concert, încerc să-i iau și pe ei”, a spus Pavel Stratan.

Precizăm că, Cleopatra Stratan are 15 ani, este clasa a X-a și, recent, într-o emisiune TV, la București, a spus că nu are iubit.


DEC 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...