[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

La 25 de ani - cea mai TARE PETRECERE din viața sa! Viorela Dimici a spus CU CE se mândrește! FOTO//

Modelul Viorela Dimici, Miss Humanity Univers 2016, și-a sărbătorit ziua de naștere la 26 martie curent. Ea a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani.

Pentru SHOK.md, bruneta a spus cum a sărbătorit, ce cadouri a primit, cine și ce o face fericită, cu ce realizări se mândrește, dar și ce își dorește în continuare.

Am dat o petrecere foarte tare! E pentru prima oară când nu am nici măcar o poză bună de la ziua mea, nu am avut timp de telefoane – un semnal clar că a fost tare vesel 😀😀😀, cred că a fost cea mai tare petrecere din viața mea.

Am primit foarte multe cadouri frumoase, unul mai special decât altul: rujuri, lenjerie, body-uri, certificate cadou, 2 rochii, una dintre care este semnată chiar de Diana Voevutski (care a fost și printre invitatele mele). Pentru ca prietenii mei mă văd sexy, cu un temperament destul de focos –  majoritatea cadourilor au fost destul de hot.

La cei 25 de ani, sunt fericită să am alături atâția oameni care mă susțin, mă respectă și cred în mine poate mai mult decât eu însămi. Mă mândresc să am alături un bărbat adevărat, un bărbat care nu știu cum face, dar sunt mereu cu zâmbetul pe față😀. Mă mândresc cu faptul că am putut să aduc un trofeu atât de valoros în Moldova, ca victoria la „Miss Humanity Universe” 2016, fiind una dintre puținele moldovence cărora le-a reușit acest lucru.

Sunt mândră de faptul că recent am devenit magistru în drept.

Mulți oameni îmi spun că îi inspir, de aceea unul dintre visele mele, la moment, e ca proiectele mele să aducă rezultatele mult așteptate. Și desigur, ca femeie, îmi doresc o nuntă frumoasă și o cuconadă care să bată petrecerea de ziua mea!”, a mărturisit frumoasa omagiată.

SHOK.md


MAR 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...