[ X ]
FRESH
Mihaela Rădulescu, super sexy în lenjerie INTIMĂ!FOTO//
A primit o OFERTĂ DE NEREFUZAT după Eurovision! Nicoleta Sava: „Era ...
SCANDAL de proporții într-o emisiune TV! O interpretă a refuzat „COLIVA” ...
Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit A PATRA OARĂ din cauza...

Cine s-ar fi gândit…? Tatiana Spînu – DJ la discoteca din sat și VÂNZĂTOARE!

Interpreta Tatiana Spînu era muncitoare și săritoare la nevoie de mică.

Pentru SHOK.md, ea a spus când și cum a câștigat primii bani, dar și ce meserii a încercat până s-a oprit doar la muzică.

„Primii bani i-am făcut din muzică la 16 ani, la primul concert la care am participat. Am primit 50 de lei, dar eram atât de fericită, nici nu știam pe ce să-i cheltui. Am luat un luci de buze – pare-mi-se și încă mi-a mai rămas (atunci valoarea banului era alta). În adolescență, părinții îmi dădeau voie să lucrez, chiar dacă asta nu era pentru bani. Primul job a fost la 15 ani, în acea vară am făcut discotecă în sat și eu eram DJ, casier, dar și pregăteam încăperea pentru următoarea seară de lucru. Am lucrat și vânzătoare în unul dintre magazinele părinților, tot atunci – la 15 ani”, a povestit interpreta.

Tatiana a spus și care e cheia succesului: „Succesul este greu de atins și mult mai greu de menținut. Important este însă să nu stăm mult pe gânduri. Trebuie mereu să acționăm. Greșește, dar mergi înainte. Nu trebuie să ne fie teamă să greșim, pentru că învățăm din greșeli!”.

Ionela DOSCA


APR 11, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...