[ X ]
[ X ]
FRESH
Zodii care învârt bărbații pe degete
Horoscop 3 aprilie 2020. Timp cu familia şi un nou hobby
Izolarea în familia Măruţă! Ce activităţi fac Andra şi Cătălin cu ...
Anunțul „Cricova” privind SPARKLING PARTY 2020: „La moment este mai ...

Cleopatra Stratan continuă să experimenteze. Iat-o adoptând un nou look îndrăzneţ

Fiica lui Pavel Stratan ne surprinde din nou, semn că are o personalitate puternică şi, ca orice domnişoară, vrea să-şi impună stilul, scrie okmagazine.ro

După ce i-a spus „Adio” lui „Ghita” la inceput de an, Cleopatra Stratan lansează single-ul „Pupă-mă” cu un videoclip fun, de vară, filmat pe plajele din Grao şi Benicassim din estul Spaniei. Un clip pentru care, aşa cum era de aşteptat, fiica lui Pavel Stratan a vrut să-l transforme într-un nou fashion statement, adoptând un look nou.

Dacă la revenirea ei spectaculoasă cu piesa „Te las cu inima”, care a adunat peste 43,5 milioane de vizualizări pe YouTube, ne uimea cu noul ei aspect lady-like, cu tocuri şi stil feminin, iar la începutul anului ne uimea cu transformarea ei ultra-modernă pentru piesa „Adio”, acum piesa jucăuşă „Pupă-mă” ne prezintă varianta ei edgy şi creaţă, foarte fresh şi cool.

M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că şi scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până şi vremea de afară a ţinut cu noi„, spune Cleopatra Stratan.

Şi, dacă în filmările trecute, Cleopatra era însoţită ba de „Ghiţă”, ba de Edward Sanda, nici de data asta tânăra artistă n-a filmat solo.

Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuţ Popescu şi ne-am împrietenit foarte bine, ţinem şi acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut şi mă bucur că totul a ieşit bine”, adaugă artista.


MAR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...