[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Cleopatra Stratan e domnișoară în toată regula și ARE ADMIRATORI! Cum comentează tatăl ei acest lucru!

Cleopatra Stratan nu mai este demult fetița care cânta melodia „Ghiță” și îmbrăca rochițe cu buline. Acum este o artistă în toată regula și o domnișoară curtată, care primește multe complimente din partea bărbaților, informează SHOK.md cu referire la spynews.ro.

Cleopatra Stratan se sfătuiește îndeaproape cu tatăl său, indiferent de ce decizie ia în viață, iar cei doi au o relație foarte apropiată. Iar, recent, artistul a vorbit, după ce Cleopatra a făcut mărturisiri despre primul iubit.

Eu cu Cleopatra de când s-a născut avem o relație foarte bună. Toate piesele pe care l-am compus, în 2000. Îmi cânta toate piesele, tot ce făceam era lângă mine. Întotdeauna am discutat cu Cleopatra, i-am spus că mai mare prieten ca mine nu va avea niciodată. Noi, părinții, o vom ajuta mereu, îi vom da răspuns la toate întrebările. Cleopatra e atât de deșteaptă că nu am ce să-i spun. Nu-mi folosesc autoritatea, niciodată, sunt doi copii, din naștere cuminți. N-am ridicat niciodată vocea la ea, nu am fost supărați.”, a spus Pavel Stratan, la Răi Da Buni.

SHOK.md


APR 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...