[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Cleopatra Stratan își sărbătorește ZIUA DE NAȘTERE. Împlinește 12 ani! FOTO//

Cunoscuta interpretă Cleopatra Stratan își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ea împlinește 12 ani.

Cu această ocazie, Cleopatra a publicat o fotografie cu un tort mare cu cifra 12 și a scris că sărbătorește.

SHOK precizează: Cleopatra Stratan (n. 6 octombrie 2002, Chișinău, Republica Moldova) este o cântăreață de cetățenie moldovenească și română. Este fiica cântărețului Pavel Stratan. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”.Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, era într-un studio înregistrând o melodie în timp ce Cleopatra, era prin apropiere. Impulsivă, fetița a luat microfonul și a început să cânte împreună cu tatăl său. Toți au fost uimiți așa că au terminat înregistrarea lăsând-o pe Cleopatra să cânte. Melodia era „Mama”. După aceasta, Cleopatra a înregistrat și alte melodii, un întreg album și a susținut și unele concerte.

Unii [cine?]spun că ea este mai tânără decât Shirley Temple și că a meritat din plin sa fie inscrisa de 6 ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent care are propriul său album, ca cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel național, ca cel mai tânăr artist care a pimit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, ca cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, ca cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert de 2 ore în fața unui public numeros, și ca cel mai tânăr artist de succes. Cleopatra Stratan, pe lângă toate aceste trofee, a mai primit pentru vânzări record 2 discuri de aur, și 3 discuri de diamant, trofeu acordat pentru prima dată în România. Melodiile ei au deja mulți fani în întreaga lume, dar mai ales în Republica Moldova și România, iar unele din ele au fost și traduse în limba engleză, spaniolă, și rusă. Melodiile Cleopatrei Stratan sunt populare până și în Japonia. Albumul „La vârsta de 3 ani”, a fost lansat oficial în 5 țări: Japonia, Taiwan, Korea, Spania, și Mexic.

În decembrie 2006 tatăl Cleopatrei a anunțat că ea nu va mai cânta public până își va lansa următorul album. Din 2006 până în 2009 Cleopatra Stratan a lansat 3 albume, 7 videoclipuri, și o păpușă care-i poartă numele, care și aceasta s-a bucurat de un succes imens.

SHOK.md

stratan2

stratan stratan1


OCT 6, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...