[ X ]
FRESH
A divorțat acum câteva luni… Felicia Sîrbu are UN NOU IUBIT? Află ...
Printul Harry a renunțat LA FUMAT pentru Meghan Markle!
Care sunt gesturile care destramă un cuplu
Horoscop 11 decembrie 2017

Colegii de breaslă a lui Anatol Dumitraș sunt îndurerați. Vezi ce declară!

Vestea despre moartea interpretului Anatol Dumitraș a întristat pe toată lumea, mai cu seamă pe colegii de breaslă.

Solicitată de SHOK.md, Mariana Mihăilă ne-a comunicat că a fost un om cum rar ai posibilitatea să întâlnești.

”M-a îndurerat vestea că s-a stins din viață maestrul Anatol Dumitraș, compozitorul care mi-a semnat două piese. Știam că de ceva timp avea probleme de sănătate, dar speram că-și va reveni. El a fost omul care nu se plângea niciodată și nu aștepta să fie compătimit. După părerea mea a fost un bărbat puternic care a luptat până la final cu boala crâncenă cu optimism și credință în Dumnezeu. E trist că nu mai e… dar piesele lui vor fi mereu nemuritoare. Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Mariana.

Și pe Igor Cuciuc această veste l-a doborât: ”Eu am crescut cu melodiile lui. Un compozitor foarte talentat și cu o voce caldă. A lansat multe șlagăre, care vor trai veșnic. Maestre Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a adăugat Igor Cuciuc.

SHOK.md a luat legătura și cu Cezara, care și-a amintit de câteva șlagăre de-a lui Anatol Dumitraș.

”E foarte trist, chiar m-am bucurat atunci când am aflat că după operație se simțea mai bine, nu m-am așteptat astăzi să primesc această noutate tristă. D-ul Anatol a fost și este un melodist, unul dintre cei mai buni melodiști, a fost o perioadă de aur momentele când Anatol Dumitraș a ieșit cu piesa „Prima dragoste”, „Politist” etc, piesele copilăriei mele…un muzician respectat de mulți, o personalitate, un sufletist…Condoleanțe familiei :( ”, a menționat Cezara.

Nu a putut să nu-și exprime regretul și Cornel Botgros: „Este foarte trist. Suntem cu toții întristați. E o pierdere mare pentru societatea noastră. E foarte greu să găsești cuvintele potrivite în acest moment. Anatol Dumitraș – compozitor, cântăreț și un om cu suflet mare. Așa va rămâne în memoria noastră. Dumnezeu să-l odihnească”.

Condoleanțe familiei și din partea echipei SHOK.md!

Natalia MORARU


IUN 14, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII