[ X ]
FRESH
Trupa „Fresh” S-A DESTRĂMĂT, fiind chiar pe culmile succesului! După ...
Mesajul lui Sylvester Stallone, după ce s-a zvonit că A MURIT!
FIUL ei încă NU are prenume! Tatiana Heghea: „Nu ne putem hotărî”
CEASURI de 120 000 lei! Află cine e ministrul care deține O COLECȚIE ...

Colegii de breaslă a lui Anatol Dumitraș sunt îndurerați. Vezi ce declară!

Vestea despre moartea interpretului Anatol Dumitraș a întristat pe toată lumea, mai cu seamă pe colegii de breaslă.

Solicitată de SHOK.md, Mariana Mihăilă ne-a comunicat că a fost un om cum rar ai posibilitatea să întâlnești.

”M-a îndurerat vestea că s-a stins din viață maestrul Anatol Dumitraș, compozitorul care mi-a semnat două piese. Știam că de ceva timp avea probleme de sănătate, dar speram că-și va reveni. El a fost omul care nu se plângea niciodată și nu aștepta să fie compătimit. După părerea mea a fost un bărbat puternic care a luptat până la final cu boala crâncenă cu optimism și credință în Dumnezeu. E trist că nu mai e… dar piesele lui vor fi mereu nemuritoare. Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Mariana.

Și pe Igor Cuciuc această veste l-a doborât: ”Eu am crescut cu melodiile lui. Un compozitor foarte talentat și cu o voce caldă. A lansat multe șlagăre, care vor trai veșnic. Maestre Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a adăugat Igor Cuciuc.

SHOK.md a luat legătura și cu Cezara, care și-a amintit de câteva șlagăre de-a lui Anatol Dumitraș.

”E foarte trist, chiar m-am bucurat atunci când am aflat că după operație se simțea mai bine, nu m-am așteptat astăzi să primesc această noutate tristă. D-ul Anatol a fost și este un melodist, unul dintre cei mai buni melodiști, a fost o perioadă de aur momentele când Anatol Dumitraș a ieșit cu piesa „Prima dragoste”, „Politist” etc, piesele copilăriei mele…un muzician respectat de mulți, o personalitate, un sufletist…Condoleanțe familiei :( ”, a menționat Cezara.

Nu a putut să nu-și exprime regretul și Cornel Botgros: „Este foarte trist. Suntem cu toții întristați. E o pierdere mare pentru societatea noastră. E foarte greu să găsești cuvintele potrivite în acest moment. Anatol Dumitraș – compozitor, cântăreț și un om cu suflet mare. Așa va rămâne în memoria noastră. Dumnezeu să-l odihnească”.

Condoleanțe familiei și din partea echipei SHOK.md!

Natalia MORARU


IUN 14, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...