FRESH
Ce decolteu generos a avut Regina Letizia la o ceremonie în Madrid
Modelul Ludmila Racoviță, ÎNSĂRCINATĂ cu al treilea copil: „Foarte ...
E inundată cu BUCHETE DE FLORI! Anastasia Fotachi spune CUM E MAI ...
Meghan Markle, probleme cu sarcina? S-a retras de la activitățile ...

Concert în SUSȚINEREA lui Anatol Dumitraș!VIDEO//

Concert de suflet în susținerea lui Anatol Dumitraș. Mai mulți colegi de breaslă au urcat aseară pe scena Filarmonici Naționale, pentru a fi alături de artistul care luptă acum cu o boală grea. Sute de oameni au venit să-l susțină, iarsala a fost arhiplină, notează Publika.md.

Artiştii au avut numai cuvinte de bine pentru Anatol Dumitraș.

„Eu perfect simt prin ce trece acum Anatol, pentru că și eu am stat la pat foarte mult timp. Vreau să-i mulțumesc, pentru că după melodia „Alături de tine”, mi-a scris foarte multe melodii frumoase. Știi că tu ești puternic. Nu te da, pentru că Dumnezeu te ajută, așa cum facem și noi exact în acest moment”, a spus interpreta Victoria Lungu.

„Am vrut să merg la dânsul, dar mi s-a spus că el nu vrea să vadă pe nimeni. El este puternic, este un om bun. Puterea gândului face minuni și dacă noi toți o să gândim pozitiv, cu siguranță se va face bine”, a declarat interpreta Anastasia Lazariuc.

Concertul a fost plin de emoţii, iar spectatorii au aplaudat în picioare.

E tinerețea mea și viitorul copiilor mei. Începând cu prima dragoste, soțul meu era polițist în perioada în care a ieșit cântecul „Polițistul”. Un concert extraordinar”, a zis o femeie.

Printre cei prezenți la concert a fost și Ministrul Culturii, Monica Babuc.

Am acoperit chletuielile pentru arenda sălii și tot ceea ce ține de acest lucru. Vreau să-i doresc domnului Dumitraș curaj și Doamne ajută la îmbunătățirea sănătății lui”, a declarat ministrul Culturii.

Organizatorul evenimentului, Alexandru Vdovicenco, a transmis că familia lui Anatol Dumitraș este foarte recunoscătoare pentru iniţiativă.

„- Mari mulțumiri celor care sunt în sala asta și au procurat bilete. – Ați vorbit cu el? Cum se simte? – Nu se simte prea bine deoarece este după o operație foarte grea.Încă merge procesul de reabilitare. Noi toți ne dorim acest lucru, ca Anatol să învingă acest meci, cu boala grea”, a explicat Alexandru Vdovicenco.

Prețul unui bilet a fost de 200 de lei. Anatol Dumitraș este internat la o clinică la București, iar săptămâna viitoare urmează să revină la Chișinău.


AUG 21, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...