[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

Constantin Cobîlean este CÂȘTIGĂTORUL Festivalului Internațional „ABANICO” – 2019. Au fost peste 140 de participanți din 12 țări!

Interpretul Constantin Cobîlean este câștigătorul Festivalului Internațional „ABANICO” – 2019. Iar despre scopul festivalului și experiența de acolo a povestit detalii producătorul tânărului – Radu Buza, informează SHOK.md.

„Festivalul s-a desfăşurat la Sofia, Bulgaria, al 8-lea an consecutiv. Scopul este de a aduna ţările care vorbesc una dintre limbile romanice, 12 ţări participante şi peste 140 de participanţi. Din Moldova noi am fost o delegaţie mai numeroasă, vin mai multe categorii de vârstă. A fost cu noi şi Geta Burlacu – preşedinta juriului. În toate categoriile am avut rezultate frumoase”, a spus Radu, producător, în cadrul emisiunii „Bună Dimineața” de la Moldova 1.

Am cântat o piesă în limba rusă şi alta în română. În limba rusă am cântat prima piesă – „Кем ты создана” şi a doua piesă – „Noi nu suntem îngeri”. Am participat la categoria 19+”, a spus Constantin pentru sursa citată.

Cristina TOMAC


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...