[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Corneliu Botgros – ÎN COPILĂRIE: „Fotbalul reprezenta cel mai mare vis pentru mine. Parțial s-a îndeplinit” FOTO din arhivă//

„Înghețata cu gust de caramelă, mirosul îmbietor al laptelui proaspăt de văcuță și savoarea mierii de albine, toate astea mă duc cu gândul la copilăria mea” – a mărturisit Corneliu Botgros, pentru SHOK.md.

Violonistul a spus că, deși i-au rămas imprimate în minte și în suflet multe momente din acea perioadă, își amintește bine mai ales de verile petrecute la tabăra din orașul Tighina.

Din fericire pentru mine, dar, din păcate, pentru părinți, nu am fost un copil chiar liniștit. Năzbâtiile erau la ordinea zilei și, totuși, cea mai mare plăcere era fotbalul. Da, din momentul în care începea jocul, uitam de casă, masă…uneori și de lecții.

În acea perioadă, fotbalul reprezenta cel mai mare vis pentru mine. Îmi imaginam și îmi doream să ajung la Dinamo Kiev sau la Steaua București, să fiu unul dintre cei mai cotați jucători de fotbal, de fapt, am și mers o perioadă la o școală sportivă, dar când a venit timpul să fac alegerea, evident, vioara a avut prioritate. Deși, ce ține de fotbal, visul meu, parțial s-a îndeplinit. În ianuarie 2013, am avut posibilitatea să prind din emoția jocului la cele mai înalte cote, chiar pe stadionul din Barcelona – Camp Nou”, a mărturisit artistul.

Corneliu se declară norocos de faptul că a fost și este un copil iubit. „Cu părinți buni, cu bunei grijulii, cu oameni care m-au învățat să fac diferența dintre bine și rău, totuși, dacă ar exista posibilitatea de a face o călătorie în trecut, probabil, aș petrece mai mult timp cu ai mei bunei. Dor de ei, dor de copilărie” – a subliniat el.

SHOK.md


IUN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...