[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Costi Burlacu a sărbătorit ZIUA NUMELUI: „Mama îmi zicea că eu trebuia să mă numesc Radu”


Interpretul Costi Burlacu, ieri, a sărbătorit Ziua Numelui Constantin, dar şi hramul casei. De altfel, a vorbit despre aceasta, dar şi că trebuia să se numească – Radu, informează SHOK.md.

„Da, sărbătoresc, evident, ziua numelui. E şi Hramul casei noastre, pe care l-am luat la cununie. Mai mult decât atât, Smaranda a fost botezată – Smaranda Elena. Avem mai multe motive” – a dezvăluit interpretul, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

De asemenea, Costi, pentru sursa menţionată, a dezvăluit că numele l-a ales tatăl său. „Mama îmi zicea că eu trebuia să mă numesc Radu. Tot s-au inspirat atunci din cântece, taică-meu spunea, era în vogă atunci, la radio suna – „Costică, Costică, fă lampa mai mică” şi tata a plecat deja la oficiul stării civile, trebuia să facă certificatul de naştere şi când a venit a adus – mama a văzut Constantin. Nu-mi plăcea numele,  ca şi oricare copil. Acum, cu trecerea anilor, mie îmi place, am un nume aşa sonor, solid şi greu. Constantin e un nume de rege, e un nume grec, un nume care semnifică statornicie, stabilitate. Sunt un om aşa”, a spus el.

Cristina TOMAC


IUN 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...