[ X ]
FRESH
A făcut UN MARE SALT! Geta Burlacu se pregătește să devină PSIHOTERAPEUT: ...
Ileana Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, dar iată cum arată ...
Top 3 zodii care stau prost cu nervii. Stai departe de aceşti nativi!
Horoscop 18 iulie 2019. Întâlnire pe ascuns şi o declaraţie inedită ...

CREAȚIILE ei au ajuns în India, Israel și SUA! Designer din Moldova: „Îmi doresc să fie îmbrăcată în picturi întreaga lume”

Creaţiile ei au ajuns şi-n India, Israel, şi Statele Unite, dar îşi doreşte să ajungă în toată lumea. Este vorba despre designerul vestimentar Irina Madan, care, recent, a revenit din San Diego, iar, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal2, a oferit detalii în acest sens.

„Voi sta încă o lună jumătate acasă. Este mai uşor, dar, în acelaşi timp, mai greu. Acasă am ajuns la un pas în care îmi dădeam seama că nu mai pot creşte şi acest lucru mă afecta, nu puteam crea, eram într-o stare nu chiar plăcută, îmi doream mai mult şi mai mult. De aceea, am ales să fac de la zero în altă ţară. Acum câteva luni, destinaţia a fost India, pentru prima dată, sau Israel. În Statele Unite ale Americi au ajuns în mai multe state, dar prevalează California. Îmi doresc să fie îmbrăcate în picturi întreaga lume. Trebuie să muncesc foarte mult pentru ca să se întâmple acest lucru”, a spus Irina.

Cristina TOMAC


IUN 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...